Sistem plus je podjetje, ki se ukvarja z načrtovanjem, montažo, servisiranjem in vzdrževanjem energetskih naprav za hlajenje, ogrevanje, prezračevanje in klimatizacijo objektov. So sorazmerno mlado podjetje, a z zaposlenimi z dolgoletnimi izkušnjami. Lahko se pohvalijo z veliko uspešnih projektov, z njihovim delom so zadovoljne vse njihove stranke.

Za hlajenje prostorov vgrajujejo prezračevalne klimate, hladilne agregate, ventilatorske konvektorje in split sisteme ter seveda klimatske naprave. Za ogrevanje prostorov vgrajujejo toplotne črpalke, ventilatorske konvektorje, split sisteme oziroma klimatske naprave in ogrevalne kotle na različne energetske vire.

Strankam vedno svetujejo, da samo redno preventivno servisiranje naprav prinaša dolgo življenjsko dobo in energetsko učinkovitost naprav. Hkrati pa to zagotavlja stalno ugodno počutje in zdravje vseh ljudi, saj le take naprave zagotavljajo čist in neoporečen zrak.

Naročnik: Sistem plus.d.o.o.

Naslov strani: sistemplus.eu

Status: Projekt je zaključen, izvajamo sistemsko vzdrževanje in podporo uporabnikom

Leto izdelave strani: 2017

Obdobje sodelovanja: 2017 - 2022

Kratek opis projekta: sistemplus.eu je predstavitvena stran podjetja Sistem plus d.o.o. . Obiskovalec na strani prinaša vse institucionalne podatke o podjetju, podatke o storitveh, podatke o certifikatih, ki zagotavljajo kakovost njihovih storitev, ter predstavitve zadnjih oziroma pomembnejših projektov na področju energetskih naprav. Stran je sodobno in minimalistično oblikovana, je odzivna (responsive), zgrajena na odprtokodnem CMS sistemu. Stran smo tehnično, grafično in vsebinsko že večkrat nadgrajevali oziroma posodabljali ter jo tako sproti prilagajali potrebam podjetja.

Izvedene storitve:
- oblikovanje spletne strani,
- izdelava spletnih programskih rešitev PHP, JavaScript, CSS,
- optimizacija spletne strani SEO,
- izdelava odzivne spletne stran,
- postavitev CMS,
- priprava tekstov,
- svetovanje

Obišči sistemplus.eu