Trtnik in Trtnik d.o.o. že od leta 1994 deluje na področju upravljanja tveganj, zavarovalniškega svetovanja in reševanja škodnih primerov na domači in mednarodni ravni. Naša dejavnost je analiziranje nevarnosti, ki pretijo gospodarskim subjektom, s ciljem zagotoviti maksimalno ekonomsko varnosti gospodarske družbe. Na podlagi specifičnega znanja in dolgoletnih izkušenj v zavarovalništvu nudimo podjetjem storitve, ki so bistvene za varno in dolgoročno poslovanje vsake družbe, tj. obvladovanje tveganj, s katerimi se podjetja soočajo v procesu poslovanja.

Do leta 2011 je podjetje delovalo v obliki »samostojnega podjetnika«, kot si ga je zamislil ustanovitelj Mitja Trtnik, ko se je po 18 letih dela za eno izmed največjih slovenskih zavarovalnic odločil za samostojno poslovno pot. Svoje znanje in izkušnje je ves čas aktivnega dela predajal sinovoma, ki sta leta 2011 prevzela vodstvo podjetja in ga preoblikovala v gospodarsko družbo - d.o.o..

Naročnik: Trnik in Trtnik d.o.o.

Naslov strani: trtnik.si

Status: Projekt je zaključen, izvajamo sistemsko vzdrževanje in podporo uporabnikom

Leto izdelave strani: 2019

Obdobje sodelovanja: 2010 - 2022

Kratek opis projekta: trtnik.com je predstavitvena stran podjetja Trtnik& Trtnik. Stran prinaša vse institucionalne podatke o podjetju, predstavlja poslanstvo in nagovarja obstoječe in nove stranke. Cela zgodba strani je zgrajena na predstavitvi ekipe, saj delo v veliki meri poteka ravno s strankami. Stran je sodobno in minimalistično oblikovana, je odzivna (responsive), enostranska (single page), zgrajena na odprtokodnem CMS sistemu. Izdelana stran je naša druga za to stranko.

Izvedene storitve:
- oblikovanje spletne strani,
- izdelava spletnih programskih rešitev PHP, JavaScript, CSS,
- izdelava odzivne spletne stran,
- postavitev CMS,
- svetovanje

Obišči trtnik.si