Ceatm d.o.o. deluje na področju poslovnega posredovanja na področju turizma, investicij in nepremičnin med poslovnimi subjekti na relaciji Kitajska - Zahodni Balkan. Obenem aktivno deluje na promociji predvsem turističnih subjektov iz zahodnega Balkana tako na Kitajskem trgu kot tudi na Evropskem trgu, kjer nagovarja v Evropi živeče Kitajce.

V okviru svoje dejavnosti organizira tudi različne dogodke. Konferenco na temo povezovanja Kitajske in zahodnega Balkana predvsem na področju Turizma je podjetje uspešno organiziralo decembra 2014. Konferenca je zabeležila polno zasedeno dvorane in spremljujočih izobraževanj. Govorci na konferenci so prišli iz vseh držav zahodnega Balkana in so predstavljali različna turistična združenaj in organizacije. Govorili pa so tudi predstavniki več slovenskih fakultet, občin ter institucij, ki se v Slovniji ukvarjajo s Kitajskim turizmom.

Naročnik: Ceatm d.o.o.

Naslov strani: Ceatm.org

Status: Projekt je Zaključen

Leto izvedbe: 2015

Obdobje sodelovanja: 2013 - 2022

Kratek opis projekta: Ceatm d.o.o. deluje na področju poslovnega posredovanja na področju turizma, investicij in nepremičnin med poslovnimi subjekti na relaciji Kitajska - Zahodni Balkan. Decembra 2014 je uspešno izvedlo tudi konferenco na to temo. Poskrbeli smo za vse tiskovine, marketinške materiale, video promocijo in fotografiranje.

Izvedene storitve:
- Priprava marketinških kampanj,
- izvedba marketinških aktivnosti,
- fotografiranje,
- oblikovanje tiskovin,
- priprava tekstov,
- izdelava celostne grafične podobe CGP,
- oblikovanje logotipa,
- Video produkcija

Obišči Ceatm.org