MarryAnn je psevdonim glasbenika, ki ga navdihujejo njegovi lastni motivi in dogodki, ki puščajo globoko sled v njegovem življenju, ter njegov kritičen pogled na svet. S svojima dvema CD albumoma «Intolerance« in »The Harmony of the Ecstasy« je potrdil pojem večnosti v glasbi.

Čeprav samosvoj in takoj razpoznaven, pa sam ne skriva, da se je nekoč navduševal nad elektronsko glasbo alternativnih elektro skupin, kot so The Art of Noise, Tangerine Dream, Jean Michel Jarre pa tudi mnogih progresivnih rock skupin iz 70ih, 80ih in 90ih let, ki so pri svojih stvaritvah uporabljali zvoke sintesajzerjov. Vendar pa je MarryAnnova glasba precej drugačna – je bistveno bolj energijska od sorodnih. V svojih skladbah z občutkom meša zvoke “iz tistih časov” in razumno količino modernih zvokov in glasbenih stilov. Vedno pa z namenom ustvariti glasbo za vse ljubitelje dobre atmosferske ter elektronske pop-rock glasbe. .

Naročnik: MarryAnn

Naslov strani: marryann.com

Status: Projekt je stalno aktiven

Obdobje sodelovanja: 1995 - 2022

Kratek opis projekta: MarryAnn je glasbenik, ki ustvarja progresivno elektronsko glasbo. Skomponiral in sproduciral je že veliko glaseb, nekaj te je izdal tudi na treh CD albumih. Glasba je bila predvajana vse povsod po svetu in tudi na slovenskih radijskih postajah in TV postajah. Skrbimo za celotno vizualno podobo skupine, CDjev, promocijskega materiala, video spotov ....

Izvedene storitve:
- Priprava marketinških kampanj,
- priprava tekstov,
- fotografiranje,
- izdelava marketinškega načrta,
- izvedba marketinških aktivnosti,
- Glasbena produkcija,
- Video produkcija

Obišči marryann.com