Ceatm d.o.o. deluje na področju poslovnega posredovanja na področju turizma, investicij in nepremičnin med poslovnimi subjekti na relaciji Kitajska - Zahodni Balkan. Obenem aktivno deluje na promociji predvsem turističnih subjektov iz zahodnega Balkana tako na Kitajskem trgu kot tudi na Evropskem trgu, kjer nagovarja v Evropi živeče Kitajce.

Pomembno je, da podjetje z svojo pojavnostjo in vsemi materiali ustrezno nagovori tako poslovne partnerje in kupce s Kitajske kot tudi poslovne parterje iz zahodnega Balkana. Celostna grafična podoba je minimalistična, uporablja le dve temeljni barvi in sivine. Obenem kaže na progresivnost in zagnanost tako direktorja podjetja kot zaposlenih, ki želijo zgraditi mostove med Kitajsko in Zahodnim Balkanom.

Naročnik: Ceatm d.o.o.

Naslov strani: Ceatm.org

Status: Projekt je Zaključen

Leto izvedbe: 2014

Obdobje sodelovanja: 2013 - 2022

Kratek opis projekta: Ceatm d.o.o. deluje na področju poslovnega posredovanja na področju turizma, investicij in nepremičnin med poslovnimi subjekti na relaciji Kitajska - Zahodni Balkan. Dizajn vizitk je minimalističen a energičen ter nakazuje dejansko ambicijo zgraditi mostove med tema področjema. V tem duhu je izdelan tudi celoten CGP.

Izvedene storitve:
- Priprava marketinških kampanj,
- izdelava marketinškega načrta,
- izvedba marketinških aktivnosti,
- oblikovanje blagovne znamke,
- fotografiranje,
- izdelava celostne grafične podobe CGP,
- oblikovanje logotipa,
- oblikovanje tiskovin,
- priprava tekstov

Obišči Ceatm.org