Prestizna.si je spletni katalog prestižnih, luksuznih in unikatnih okrasnih predmetov za dom in poslovne prostore. Vsi izdelki so ročno izdelani v izbranih italijanskih podjetjih luksuznih izdelkov. Pri izdelavi se uporablja samo najboljši porcelan, Muransko steklo, kristal, kovine, marmorje, pravo zlato in platina ... Prestizna.si je spletni katalog izdelkov za zahtevne, za tiste, ki želijo nekaj posebnega, ki jim ni mar za zveneča imena temveč le za dejansko vredne predmete.

Prestizna.si je spletni katalog izdelkov, ki se jih izdela izključno po naročilu za znanega naročnika. Izdelki prikazani v katalogu so samo v pomoč pri odločanju. Čeprav ponuja vse funkcionalnosti spletnega nakupa, pa je ta zgolj v pomoč pri izbiranju. Celoten proces prodaje nato poteka po klasični poti s ponudbo, pisnim naročilom, vplačilom avansa … Izdelkov namreč ni moč vrniti, ker so izdelani po naročilu. .

Naročnik: MKG d.o.o.

Naslov strani: prestizna.si

Status: Projekt je stalno aktiven

Obdobje sodelovanja: 2011-2022

Kratek opis projekta: Prestizna.si se ukvarja s predstavitvijo dragocenih in posebnih okrasnih predmetov za dom in poslovne prostore. Kljub temu, da za zadevo stoji podjetje MKG, pa je bilo potrebno zaradi specifičnega tipa strank (tudi trgovcev na drobno) vzpostaviti novo blagovno znamko z novo podobo in novim značajem. Na sliki so vizitke tiskane na poseben triplastni papir.

Izvedene storitve:
- Priprava marketinških kampanj,
- priprava tekstov,
- izvedba marketinških aktivnosti,
- oblikovanje blagovne znamke,
- fotografiranje,
- izdelava marketinškega načrta,
- izdelava celostne grafične podobe CGP,
- oblikovanje logotipa,
- oblikovanje tiskovin

Obišči prestizna.si