MKG d.o.o. je studio za arhitekturo in dizajn notranjih prostorov. V podjetju se ukvarjajo z oblikovanjem prestižnih interjerjev privatnih domov, vil, stanovanj, pa tudi poslovnih prostorov, turističnih objektov in lokalov. MKG je tudi dobavitelj prestižne italijanske pohištvene opreme. Notranje prostore uredi in opremi v celoti. Pri tem uporablja izključno najboljše Italijansko pohištvo, svetila, talne, stenske in stropne obloge, dekorativne predmete in še veliko drugega.

Prostore, ki jih načrta in opremi MKG v sodelovanju s svojimi parterji, so vedno elegantni a nikoli pusti in hladni. Njihov koncept je precej daleč od minimalizma. A obenem ponuja sofisticirane, sodobne in prestižne stvaritve, kjer se vrhunski materiali, mehke in harmonične dizajnerske linije ter barve zlijejo v celoto prijetno za oči in za bivanje.

Naročnik: MKG d.o.o.

Naslov strani: mkg.si

Status: Projekt je stalno aktiven

Obdobje sodelovanja: 2009 - 2022

Kratek opis projekta: MKG d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja z opremljanjem notranjih prostorov s prestižno opremo. Ustvarili smo celostno grafično podobo, vizitke, tiskovine, brošure ... Dizajne je sicer minimalističen a z uporabo ustreznih ključnih elementov izžareva prestiž, bogatsvo linij in predanost zaposlenih k svojemu poslanstvu - za svoje stranke le najboljše. Izdelali smo celoten CGP, ki predvideva predvsem komuniciranje s fotografijami.

Izvedene storitve:
- Priprava marketinških kampanj,
- izdelava marketinškega načrta,
- izvedba marketinških aktivnosti,
- priprava tekstov,
- oblikovanje blagovne znamke,
- fotografiranje,
- izdelava celostne grafične podobe CGP,
- oblikovanje logotipa,
- oblikovanje tiskovin

Obišči mkg.si