Podjetje STEM d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1989 v Novi Gorici s ciljem proizvodnje in razvoja peskalnih strojev z najkvalitetnejšimi rešitvami za potrebe površinske obdelave kot so: peskanje, matiranje, mikrokovanje (shot peening, stress peening), hrapavljenje itd.

Sedež podjetja je v Novi Gorici, kjer se peskalni stroji načrtujejo in izdelujejo. Poleg tega pa imajo še dve proizvodni tovarni: v Tolminu se izdelujejo manjši standardni stroji, v Čakovcu na Hrvaškem pa stroji največjih dimenzij.

Podjetje že vse od svojih začetkov neprestano raste predvsem na račun povečevanja izvoza, saj danes izvozijo več kot 95% celotne proizvodne. Tako so STEM-ovi peskalni stroji v pogonu v skoraj vseh državah Evrope, v Rusiji pa tudi drugod pa Aziji in na Bližnjem Vzhodu.

Naročnik: Stem d.o.o.

Status: Sodelovanje zaključeno, projekt arhiviran

Leto izdelave strani: 2011

Obdobje sodelovanja: 2010 - 2020

Kratek opis projekta: stem.si je predstavitvena stran podjetja Stem d.o.o.. Prinaša izčrpne informacije o storitvah in izdelkih podjetja. Stran je pravzaprav katalog izdelkov z natančnim opisom "standardnih" izdelkov, z bogato galerijo slik iz preteklih projektov kot tudi z obrazci za povpraševanje po novih strojih ali za povpraševanje po rezervnih delih. Pohvalimo se lahko, da je naša spletna stran kar 10 let vsebinsko, marketinško, oblikovno, varnostno in tehnično ustrezala potrebam podjetja Stem d.o.o..

Izvedene storitve:
- izdelava spletnih programskih rešitev PHP, JavaScript, CSS,
- optimizacija spletne strani SEO,
- izobraževanje uporaba strani,
- oblikovanje spletne strani,
- postavitev CMS,
- izdelava spletne strani,
- izvedba marketinških aktivnosti,
- izdelava spletnega kataloga,
- priprava tekstov,
- izobraževanje spletni marketing