Prestizna.si je spletni katalog prestižnih, luksuznih in unikatnih okrasnih predmetov za dom in poslovne prostore. Vsi izdelki so ročno izdelani v izbranih italijanskih podjetjih luksuznih izdelkov. Pri izdelavi se uporablja samo najboljši porcelan, Muransko steklo, kristal, kovine, marmorje, pravo zlato in platina ... Prestizna.si je spletni katalog izdelkov za zahtevne, za tiste, ki želijo nekaj posebnega, ki jim ni mar za zveneča imena temveč le za dejansko vredne predmete.

Prestizna.si je spletni katalog izdelkov, ki se jih izdela izključno po naročilu za znanega naročnika. Izdelki prikazani v katalogu so samo v pomoč pri odločanju. Čeprav ponuja vse funkcionalnosti spletnega nakupa, pa je ta zgolj v pomoč pri izbiranju. Celoten proces prodaje nato poteka po klasični poti s ponudbo, pisnim naročilom, vplačilom avansa … Izdelkov namreč ni moč vrniti, ker so izdelani po naročilu. .

Naročnik: MKG d.o.o.

Naslov strani: prestizna.si

Status: Izvajamo vsebinsko vzdrževanje in marketinške aktivnosti

Leto izdelave strani: 2017

Obdobje sodelovanja: 2011-2022

Kratek opis projekta: Prestizna.si je spletni katalog prestižnih, luksuznih in unikatnih okrasnih predmetov za dom in poslovne prostore. Vse predstavljene izdelke se izdela izključno po naročilu za znanega naročnika. Ravno zaradi tega je zgolj v pomoč pri izbiranju. Celoten proces prodaje nato poteka po klasični poti.

Izvedene storitve:
- optimizacija spletne strani SEO,
- Priprava marketinških kampanj,
- izobraževanje uporaba strani,
- oblikovanje spletne strani,
- postavitev CMS,
- priprava tekstov,
- spletno oglaševanje Google & FB,
- izdelava spletnega kataloga,
- izdelava spletne trgovine,
- izvedba marketinških aktivnosti,
- izobraževanje spletni marketing

Obišči prestizna.si