Gostišče Pri Marjotu ponuja vse potrebno, da je doživetje gostov v Goriških Brdih popolno. Odlična hrana, lastna vina, kvalitetna prenočišča ter odlično izhodišče za vse izlete po Brdih.

Gostišče postreže z odličnimi briškimi jedmi ter domačimi vini iz lastne proizvodnje že vse od 1970. Danes se lahko pohvali z restavracijo z 150 sedišč ter zelo bogatim jedilnim listom. Sprejme in postreže tudi skupinam ob njihovih najbolj svečanih in imenitnih trenutkih kot tudi večjim popotniškim skupinam. Razveseli pa se tudi vsakogar, ki ga pot po naključju pripelje v gostišče.

Če ste v Brdih več dni, lahko v gostišču tudi prespite. Ponujajo apartmaje opremljene z visokokakovostnim rustikalnim pohištvom in dodatki. V vseh sobah je kopalnica s tuš kabino ali kadjo. Apartmaji so opremljeni z kuhinjskim in jedilno dnevnim kotičkom, spalnico in kopalnico. .

Naročnik: Gostišče pri Marjotu

Status: Sodelovanje zaključeno, projekt arhiviran

Leto izdelave strani: 2011

Obdobje sodelovanja: 2011 - 2019

Kratek opis projekta: Spletna stran Gostišča Pri Marjotu predstavlja to priljubljeno Briško gostišče, njihovo ponudbo, njihova prenočišča ter njihovo odlično lokacijo. Stran poustvarja prijetnost gostišča, povezanost z žlahtno Briško kapljico in umeščenost v Briške izletniške poti. Stranka smo tekom vseh let sodelovanja naučili vse potrebno za samostojno in kakovostno vsebinsko vzdrževanje strani. Leta 2019 se je po zaključenem študiju tako sin lastnika odločil, da bo sam izdelal novo spletno stran. Še vedno pa so uporabljeni teksti, ki smo jih mi pripravili v preteklosti

Izvedene storitve:
- optimizacija spletne strani SEO,
- Priprava marketinških kampanj,
- izobraževanje uporaba strani,
- oblikovanje spletne strani,
- postavitev CMS,
- priprava tekstov,
- fotografiranje,
- izdelava spletne strani