Mladinski hotel Kras Pliskovica deluje v obnovljeni kraški domačiji, zaščiteni kot kulturni spomenik. Gostom ponuja 45 ležišč v šestih različno velikih sobah. Poleg spanja nudi voden ogled Slamčeve domačije, kakor je bilo ime objektu pred obnovo , vodeno spoznavanje kraške arhitekture in posebnosti kmečkega življenja, različne kulturno umetniške prireditve, koncerte, pohode, delavnice.

Mladinski hotel Pliskovica pa je odličen kraj za različna izobraževanja, srečanja, praznovanja,... Možen je najem posameznih prostorov in dvoran ali celotnega hostla. V zavetju stoletnih kamnitih zidov pa lahko gostje koristijo tudi kuhinjo, letno kuhinjo z žarom ter igrišče z otroškimi igrali.

V nekdanjem hramu je danes urejena recepcija in bogato založena info točka ter trgovinica izdelkov in dobrot Krasa, na voljo pa je tudi brezžična internet povezava.

Naročnik: Hostel kras Pliskovica

Status: Sodelovanje zaključeno, projekt arhiviran

Leto izdelave strani: 2018

Obdobje sodelovanja: 2011-2024

Kratek opis projekta: Mladinski hotel Pliskovica deluje v obnovljeni kraški domačiji, zaščiteni kot kulturni spomenik. Stran ponuja tako vse institucionalne informacije, informacije o okolici, o namestitvenih kapacitetah ... Obenem prinaša obvestila o mnogih dogodkih, ki jih zaposleni organizirajo in izvajajo. Stran je oblikovana sodobno, je odzivna, mladostno navihana. Na strani smo vpeljali tudi več sistemov za rezervacijo, ter vzpostavili sistem za izvajanje email marketinških akcij. Stran je že naša druga za to stranko, v delu je trtja verzija, ki bo zagnana tekom 2022.

Izvedene storitve:
- optimizacija spletne strani SEO,
- izobraževanje uporaba strani,
- oblikovanje spletne strani,
- postavitev CMS,
- izdelava spletne strani,
- izobraževanje spletni marketing,
- Postavitev rezervacijske rešitve,
- izdelava odzivne spletne stran