Spletna stran luksuzinstil.si je predstavitveni spletni katalog podjetja MKG d.o.o.. MKG je studio za arhitekturo in dizajn notranjih prostorov. V podjetju se ukvarjajo z oblikovanjem prestižnih interjerjev privatnih hiš, vil, stanovanj, pa tudi poslovnih prostorov, turističnih objektov in lokalov. MKG je tudi dobavitelj prestižne italijanske pohištvene opreme. Notranje prostore uredi in opremi v celoti. Dobavlja pohištvo, svetila, talne, stenske in stropne obloge, dekorativne predmete in še veliko drugega.

Spletna stran predstavlja le nekatere izdelke izbranih dobaviteljev, s katerimi MKG sodeluje pri svojih projektih. Njihova celotna ponudba prestižnega Italijanskega pohištva pa je nekajkrat večja. Stran je pravzaprav namenjena strankam, da si lahko ustvarijo prve ideje, kaj bi želeli imeti.

Uporabnik se lahko do posameznih izdelkov prebije:

  • preko prve strani, kjer so kronološko predstavljena različna podjetje ter njihovi izdelki ter avtomatično generiran hitri pregled izbranih artiklov po posameznih kategorijah,
  • preko kataloga, ki je organiziran po tipu pohištva oziroma pohištvene opreme,
  • preko seznama blagovnih znamk.

Za morebitne informacije pa je dovolj izpolniti njihov kontaktni obrazec ali poklicati in v podjetju vam bodo v kratkem ponudili vse želene odgovore. .

Naročnik: MKG d.o.o.

Naslov strani: luksuzinstil.si

Status: Izvajamo vsebinsko vzdrževanje in marketinške aktivnosti

Leto izdelave strani: 2019

Obdobje sodelovanja: 2009 - 2022

Kratek opis projekta: MKG Luksuz in stil je naša stran, za katero smo izdelali največ verzij. Zaradi značaja vsebine (luksuzno pohištvo) jo neprestano oblikovno, tehnično in organizacijsko posodabljamo in prilagajamo trenutnim marketinškim in dizajnerskim trendom. Obstoječa stran je oblikovana minimalno, je odzivna, odlično deluje na mobilnih napravah. Izdelali smo različne mehanizme za avtomatsko izgradnjo slikovnih galerij in menijev. To olajša delo pri dodajanju novih vsebin. Na strani neprestano izvajamo optimizacijo za iskalnike (SEO), občasno izvajamo oglaševanje (PPC). Za to stran smo izoblikovali tudi CGP skupaj z logom.

Izvedene storitve:
- izdelava spletnih programskih rešitev PHP, JavaScript, CSS,
- optimizacija spletne strani SEO,
- Priprava marketinških kampanj,
- izobraževanje uporaba strani,
- izdelava odzivne spletne stran,
- oblikovanje spletne strani,
- postavitev CMS,
- priprava tekstov,
- spletno oglaševanje Google & FB,
- izdelava spletnega kataloga

Obišči luksuzinstil.si