12way je virtualni osebni potovalni asistent, ki uporabniku na preprost in hiter način ustvari popoln in individualen potovalni načrt. Na osnovi le nekaj parametrov  pripravi odlične potovalne načrte tako za prosti čas kot tudi za poslovna potovanja.

12way uporabniku prihrani ogromno časa in živcev. Dovolj je le nekaj osnovnih parametrov glede lokacije, termina, nastanitve, glavnih dejavnosti, prevoza in že bo sistem pripravil prvih 6 odličnih potovalnih načrtov. Načrte lahko uporabnik pregleduje, spreminja ali odstranjuje nekatere elemente, si jih shrani za nadaljnjo uporabo ali zahteva ponudbo za izvedbo celotnega programa.  S spremembo parametrov sistem pripravi 6 novih potovalnih načrtov. Zabavno, interaktivno in hitro do odličnih potovanj.

12way je trenutno v fazi delujočega pilota in je namenjen pripravi potovalnih načrtov na področju Zahodnega Balkana. Predvidoma bo sistem omogočil še nakup celotnih načrtov, avtomatizacijo izvajanja načrtov in pomoč na poti (mobilna aplikacija), deljenje izkušenj prijateljem preko socialnih omrežij ipd.

 

  • 12way1
  • 12way2
  • 12way3
  • 12way4

Naročnik: ceatm d.o.o

Naslov strani: 12way.net

Status: Izvajamo redno vzdrževanje, v teku je prenova

Leto izdelave strani: 2016

Obdobje sodelovanja: 2013 - 2022

Kratek opis projekta: 12way.net je spletna (in mobilna) aplikacija, ki uporabniku na osnovi le nekaj temeljnih potovalnih parametrov avtomatično sestavi odlične in optimlane potovalne načrte. Uporabnik prihrani veliko časa in živcev, odlično potovanje je zagotovljeno. Rešitev smo načrtovali in razvili iz nule. Uporabljali različna razvojna orodja, naslonili smo se tudi na AI algoritme.

Izvedene storitve:
- izdelava spletnih programskih rešitev PHP, JavaScript, CSS,
- Priprava marketinških kampanj,
- oblikovanje spletne strani,
- izdelava odzivne spletne stran,
- izvedba marketinških aktivnosti,
- izdelava celostne grafične podobe CGP,
- oblikovanje logotipa,
- Postavitev rezervacijske rešitve

Obišči 12way.net