Ceatm.org je poslovna spletna stran podjetja Ceatm d.o.o.. Podjetje deluje na področju poslovnega posredovanja na področju turizma, investicij in nepremičnin med poslovnimi subjekti na relaciji Kitajska - Zahodni Balkan ter Afrika - Zahodni Balkan. Obenem aktivno deluje na promociji predvsem turističnih subjektov iz zahodnega Balkana tako na Kitajskem ter Afriškem trgu kot tudi na Evropskem trgu, kjer nagovarja tu živeče Kitajce in Afričane.

Podjetje na svojih straneh poleg splošnih podatkov o svojem delovanju objavlja še vrsto koristnih informacij tako za poslovne partnerje iz celotnega Balkana, kot tudi za poslovneže in fizične osebe iz Kitajske, Afrike ter v Evropi živeče Kitajce in Afričane.

Specifika te spletne strani je, da na osnovi izbire na prvi strani, obiskovalca popelje na vsebine namenjene tistim iz Zahodnega Balkana oziroma tistim iz Kitajske ali Afrike.

V 2020 smo za stran izvedli obsežne SEO aktivnosti: pripravili smo velike količine novih vsebin predvsem za Afriški trg in optimizirali vso ostalo vsebino, reorganizira smo celotrnega spletišča, pripravili smo vsebine za tretje strani. Izvajali smo tudi večmesečno spremljanje in naknadno optimiziranje ... stranko smo naučili vse potrebno, da lahko samostojno in v celoti obvlada proces SEO.

V 2020 smo za strank izdelali tudi več promocijskih video spotov za namen promocije aktivnosti na relaciji Afrika - Balkan:
Predstavitev potencialov Slovenije in Balkana (celoten video)
Predstavitev CEATM d.o.o.
Predstavitev Slovenije turistično
Predstavite Slovenije Geopolitično
Predstavitev Vina in vinskega turizma

 

 

Naročnik: Ceatm d.o.o.

Naslov strani: Ceatm.org

Status: Izvajamo vsebinsko vzdrževanje in marketinške aktivnosti

Leto izdelave strani: 2017

Obdobje sodelovanja: 2013 - 2022

Kratek opis projekta: Ceatm.org je poslovna spletna stran podjetja Ceatm d.o.o.. Podjetje na svojih straneh ponuja podatke o svojih storitvah ter vrsto koristnih informacij za poslovne partnerje iz celotnega Balkana, Kitajske in Afrike. Je strukturno in tehnično kompleksna (triglava) stran.

Izvedene storitve:
- oblikovanje spletne strani,
- izdelava spletnih programskih rešitev PHP, JavaScript, CSS,
- optimizacija spletne strani SEO,
- Priprava marketinških kampanj,
- izobraževanje uporaba strani,
- izdelava odzivne spletne stran,
- izdelava spletne strani,
- izdelava marketinškega načrta,
- izvedba marketinških aktivnosti,
- postavitev CMS,
- izobraževanje spletni marketing,
- Video produkcija

Obišči Ceatm.org